Petroesjka

 

Petroesjka is mijn eigen naam. Deze naam draag ik met trots en grote liefde omdat mijn ouders mij deze naam heel bewust hebben gegeven. De achtergrond van mijn naam speelt een grote rol in mijn leven, mede omdat ik vernoemd ben naar het ballet van Petroesjka. Heel kort en ongenuanceerd samengevat is deze achtergrond: je hebt tijdens je aardse bestaan je lijf, je liefde en emoties èn de omstandigheden. Daar dien je het mee doen.


Zouden mijn ouders geweten hebben dat naast ballet spiritualiteit EN hekserij heel belangrijk gingen worden in mijn leven? Wisten zij dat mijn levensstijl en levensfilosofie zich zo zou gaan ontwikkelen?
In al mijn nuchterheid zijn dit wel de pijlers in mijn leven.
Hierdoor voel ik mij rijk, weet ik mij rijk en voel ik mij (mede door mijn levenservaring) “wijs”.

In 1958 ben ik in Utrecht geboren, waar ik opgegroeid ben en gestudeerd heb.
In 1990 ben ik gestart met het volgen van diverse opleidingen (zie mijn CV).
In 1996 startte ik mijn eigen praktijk , begon ik cursussen en workshops te ontwikkelen en schrijven op het gebied van spiritualiteit, persoonlijkheidsontwikkeling (waaronder de heksenopleiding). Het geven van lezingen en informatieve avonden vloeide hieruit voort.

Al op heel jonge leeftijd raakte ik geboeid door de krachten van de natuur, alsmede de geneeskrachtige werking en culinaire aspecten van kruiden. Daarnaast was ik ook al jong zoekende naar antwoorden op levensvragen.

Met mijn man Frank woon ik in het mooie Arcen en samen zijn wij in het rijke bezit van 6 meerderjarige kinderen.

Ik omschrijf mijzelf als een enthousiaste en energieke persoonlijkheid met het hart op de goede plek, steeds op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen, reden waarom ik tot op heden en in de toekomst op diverse manieren actief zal zijn met verbreding van kennis en informatie.
Graag draag ik mijn kennis over aan anderen en kijk ik er voortdurend naar uit nieuwe mensen te leren kennen, ook JOU!