Workshops:

 

Vernietig je negatieve zelfbeeld

 

 

Op rituele en krachtige wijze neem je afscheid van je eigen negatieve zelfbeeld. Een zware last valt van je schouders en bevrijd kun je je eigen levenspad verder vervolgen.

(2 dagdelen)

***

Kaarsenmagie

Steek je ook wel eens een kaarsje op voor iemand? Dat is magie!
In deze workshop leer je hoe je verder, diepgaander, uitgebreider èn verstrekkender magisch de kracht van kaarsen in kunt zetten.

(1 dagdeel)

***

Healing

 

 

In deze workshop leer je de basisbeginselen om zelfstandig te werken met healingenergie. Na deze workshop kun je zelfverzekerd je eigen healing-energie gebruiken voor jezelf en anderen.

( 2 dagdelen)

***

Kruiden verzamelen en verwerken

 

 

In de natuur kruiden determineren en verzamelen, de verwerking tot o.a. kruidenremedies, alsmede kennismaking met de culinaire aspecten. Tevens wordt er aandacht besteed aan eetbare planten. Ieder seizoen biedt moeder aarde ons andere kruiden en planten aan.

(1 of meerdere dagdelen)

***

Numerologie

Numerologie is de studie van getallen en hun betekenis voor de mens en zijn levensloop. De numerologische analyse van o.a. je geboortedatum, je gehele naam, je roepnaam geeft inzicht in jouw eigen leven, hoe je in je eigen leven staat, hoe anderen je zien, je lot en lotsbestemming.

Dit is heel verhelderend alsmede een steunende richtlijn hoe je door je eigen leven kunt gaan .

(1 – 4 dagdelen)

***

Runen

 

 

Het runenschrift is het oudst bekende schrift gebruikt door de Germaanse volkeren van Noord-Europa, Groot-Brittannië, Scandinavië en IJsland. Vanaf de tweede of derde eeuw tot de zestiende of zeventiende eeuw werd het vaker gebruikt. Het werd en wordt ingezet als schrift, maar ook om te voorspellen, adviseren, raad te geven e.d. 

In de workshop en de cursus leer je adviseren en orakelen met runen.

(Kennismaking met Runen 1 dagdeel)

(Verdieping en leren duiden van runen, orakelen: 5 dagdelen)

***

Tarot

 

 

Tarot is een set van 78 kaarten met symbolische afbeeldingen. Het is een verrijkend en ondersteunend instrument voor persoonlijkheidsanalyse en is een heel goede raadgever.

(Kennismaking met Tarot -1 dagdeel)

(Verdieping en leren duiden van Tarot -5 dagdelen)

***

Ontmoet je krachtdier

 

 

Krachtdieren zijn spirituele begeleiders. Ze geven symbolische boodschappen om je te beschermen, te inspireren en vergroten je zelfvertrouwen. In moeilijke/zware omstandigheden kun je altijd een beroep op ze doen en ze zullen je steun en kracht geven. Ook vertelt jouw krachtdier je veel over jezelf. Dat maakt het extra leuk je krachtdier te ontmoeten!!

(1 dagdeel)

***

Bij de Heks op de thee

 

 

Gastvrijheid hoort bij mij als persoon en als heks. Onder het genot van eigengemaakte theetjes en lekkernijen wordt lekker informeel gebabbeld over mijn leven als heks.

Op alle vragen over mijn leven als heks geef ik in huiselijke sfeer naar eer en geweten antwoord.
Altijd gezellig!

 

***

Jaarfeesten

 

 

Het Keltische jaar bevatte acht feesten: vier landbouwfeesten (Samhain, Imbolc, Beltane en Lughnasadh) en vier Zonnefeesten (Yule, Ostara, Litha en Mabon). Deze feesten zijn een bevestiging van onze verbondenheid met Moeder Aarde en houden meditatie, creativiteit, rituelen, maar ook zeker feest in.

(1 avond)

***

Maanvieringen

 

 

Bij volle maan is de aantrekkingskracht “naar boven” het grootst.
De volle maan geeft transformatie, vruchtbaarheid en heeft invloed op psychische zaken.
Iedere volle maan heeft een eigen naam en een eigen levensgebied.

Bij de vieringen wordt daar bij stil gestaan, inspiratie opgedaan en kracht gevonden/hervonden. Het is altijd weer een leermoment.
Bij deze vieringen staan de (spirituele)verbondenheid met Moeder Aarde, de elementen en machten en krachten centraal.

(1 avond)

***

Baarmoeder Rite

 

 

Deze Rite is een groot en krachtig geschenk voor iedere vrouw. Als er trauma´s zitten op dit gebied is de rite een ´heling´ en een ´blessing´. Jouw moederschoot wordt weer een plek van zachtheid, van creatie en natuurlijke balans. Hierdoor kan je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop stromen. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie, schoonheid, kracht en waardigheid van jouw vrouw-zijn.

(1 dagdeel)

***

Thema bijeenkomst

 

 

Op verzoek en in onderling overleg kan op diverse manieren invulling gegeven aan onderwerpen, activiteiten zoals benoemd op mijn site. Aanverwante onderwerpen kunnen ook uitgediept worden.
Kortom: In overleg geheel naar wens in te vullen.