Heksenopleiding

 

Artwork by Merlin Sythove

Info: www.silvercircle.org

 

Hekserij is voor mij DE combinatie van aardse nuchterheid en spiritualiteit, eigenlijk het tastbaar maken van spiritualiteit met als doelstelling bewustwording in de breedste zin van het woord.

De giften van Moeder Aarde, alle elementen in de natuur en om ons heen, alle cycli, de kracht van de maan en de zon etc. spelen hierin de hoofdrol.

In de opleiding wordt behandeld: magie en magisch werk, de kracht van de maan en van de maan per maand, het jaarwiel, geneeskrachtige stenen, kruiden, astrologie, numerologie, runen, voorspellen, rituelen en rituele magie, bol kijken, wichelen, pendelen, spreuken, de kracht van het woord, bomenenergie, werken met energieën, het leven als heks, maanvieringen, jaarfeesten, krachtdieren.
De opleiding duurt één jaar en één dag ( een maal per maand les) en wordt afgesloten met een prachtige en indrukwekkende inwijding, welke door mij als bekroning wordt aangeboden.

Cursus Durven

 


DURF je jezelf uit te nodigen en misschien zelfs uit te dagen om jouw eigen levenspad te volgen?
DURF je te luisteren naar je innerlijke stem, je innerlijk weten en dit neer te zetten en uit te dragen?
DURF je echt eerlijk te zijn tegen jezelf en tegen anderen? Of laat je je stiekem meer beïnvloeden dan je weet of toe wilt geven?

Met diverse technieken ga je met deze vragen aan de slag. Er wordt gewerkt aan de hand van de chakra’s en de bijbehorende levensgebieden. Na de cursus zul je ECHT in je eigen leven te DURVEN gaan staan.
(8 lessen)